Cartografische producties & MARKEER Wandkaarten™
PROMOPLAN
NIEUWS
PROMOTIE
PLANNING
PRESENTATIE
MAPSERVICE

PROMOPLAN

NIEUWS


nieuwe kaartuitgaven

 

12-09-2013

Regio Haaglanden vernieuwd

Postcodekaart Haaglanden 2013 van Promoplan

Met de introductie van de nieuwe Postcodekaart Haaglanden geeft Promoplan een duidelijk overzicht van het Stadsgewest Haaglanden. Naast gemeentengrenzen, wijknamen en bedrijventerreinen is in het kaartbeeld een 4 positie postcode indeling opgenomen.

Standaard uitvoeringen: Het standaard kaartbeeld wordt verwerkt in de bekende uitvoeringen prikbord en magneetbord; deze zijn in de webshop te bestellen. Voor andere uitvoeringen (o.a. als magneettegel): informeer naar de mogelijkheden.

Speciale uitvoeringen: specifieke bewerkingen van het standaard kaartbeeld zijn mogelijk, zoals grotere formaten, uitsnedes uit het kaartbeeld en het in de kaart toevoegen van eigen vestigingen of gebiedsindelingen.

 

10-07-2013

Stadsplattegrond Den Haag 2013 van Citoplan

De nieuwe stadsplattegrond van Den Haag van Citoplan is vanaf medio mei 2013 leverbaar. Ten opzichte van de voorgaande editie uit 2007 zijn o.a. aangepast: Leidscheveen/Ypenburg, Loosduinen, invoering van de Stadsroutes Den Haag (S-nummering) en de RandstadRail. 

Standaard uitvoeringen: De standaard uitvoeringen op prik- en magneetbord zijn in 3 verschillende formaten opgenomen in de webshop.

Speciale uitvoeringen: Specifieke bewerkingen van het standaard kaartbeeld zijn mogelijk op basis van het digitale bestand. Deze worden op hoogwaardig papier geprint en naar keuze verder verwerkt.

Voorbeeld: Uitsnede regio Loosduinen uit Citoplan Den Haag 2013 met gebiedsgrens d.m.v. masker.

  

Voorbeeld: Vergroting uitsnede regio Loosduinen uit Citoplan Den Haag 2013.

 

10-06-2013

Regio Noord-Holland nieuw

Nieuwe gebiedskaart van de provincie Noord-Holland:

Gebiedskaart Noord-Holland 2013 van Promoplan

In aanvulling op bestaande regio- en provinciekaarten van Noord-Holland is deze nieuwe gebiedskaart  opgezet voor een duidelijk overzicht.

Door de rustige vormgeving uitstekend geschikt als basis voor een themakaart met specifieke bewerkingen van het standaard kaartbeeld, zoals:

  • grotere formaten
  • uitsnedes uit het kaartbeeld
  • het in de kaart toevoegen van eigen vestigingen, symbolen, grenzen of gebiedsindelingen

Voorbeelden van de nieuwe gebiedskaart van Noord-Holland:

   
gebiedskaart Noord-Holland uitsnede met indeling naar gemeenten

 

 

Promoplan | informatie, verkoop of afspraak | tel. +31(0)85 87 69025  | maps@promoplan.info